Školska kuhinja

LIPANJ 2025. godine

Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.

DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK 
A TJEDAN – 7. i 8. RAZRED
PONEDJELJAK
2. 6.  
BUHTLA S ČOKOLADOM, MLIJEKORIŽA U POVRĆU I PANIRANI PILEĆI ODREZAK, KUKURUZNI KRUH, JABUKA      JEDNAKO KAO KUHANI OBROK 
UTORAK
3. 6.
ŠKOLSKI SENDVIČ, SOK VIŠNJAKUPUS VARIVO SA SVINJETINOM, INETEGRALNI KRUH, MILK ŠNITE 
SRIJEDA
4. 6.  
HOT-DOG, ČOKOLADNI PUDINGGRAH SA SUHIM MESOM, KUPUS SALATA, AGRAMER KRUH 
ČETVRTAK
5. 6.
KRUMPIRUŠA, JOGURT, MAFINPILEĆI ZABATAK I SOTIRANO POVRĆE NA MASLACU, KUKURUZNI KRUH 
PETAK
6. 6.
ŠTRUDLA SA SIROM, BANANA, SOK  TIJESTO S KRUMPIROM, CIKLA SALATA 
B TJEDAN – 1. i 2. RAZRED
PONEDJELJAK 9. 6.KNEDLEKROASAN, GRIZ DESERTGRAŠAK SA SVINJETINOM, KUKURUZNI KRUH, JABUKA 
UTORAK
10. 6.
TIJESTO SA SIROM, MINI KROFNAĐAČKI SENDVIČ, SOK BRESKVAPILEĆI BATAK I MLINCI, SALATA, GRAHAM KRUH 
SRIJEDA
11. 6.
PALAČINKEHOT-DOG, BANANA  ĆUFTE I PIRE, INTEGRALNI KRUH 
ČETVRTAK
12. 6.
KUHANO JAJE, HRENOVKA, SVJEŽI SIRPECIVO ŠUNKA-SIR, GRČKI JOGURT, MOND KARAMELAGRATINIRANA CVJETAČA I PILEĆI ODREZAK, KRUH SA SJEMENKAMA 
PETAK
13. 6.
ČOKOLINOSLANAC, ČOKOLADNO MLIJEKO  RIBLJI ŠTAPIĆI I KRUMPIRIĆI, SALATA, KUKURUZNI KRUH 
Skip to content