Školska kuhinja

STUDENI 2025. godine

Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.

B TJEDAN: KUHANI OBROK 1. I 2. RAZRED
DATUMKUHANI OBROKUŽINAPRODUŽENI BORAVAK
1. 12.
PON
knedle s nugatommeksička pita i jogurt  varivo od svinjetine, slanutka i mrkve
2. 12.
UTO
kajgana, hrenovka i svježi sirkruh s linoladom i mlijeko  grašak s puretinom
3. 12.
SRI
griz na mlijekuđački sendvič i sok  špinat varivo i pečena piletina
4. 12.
ČET
tijesto sa siromhot-dog i jabuka  ćufte i pire krumpir
5. 12.
PET
čokolinokroasan i popy shake  riža i riblji štapići, krastavac salata
A TJEDAN: KUHANI OBROK 3. I 4. RAZRED
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
8. 12.
PON
burek s piletinom i kefirpaprikaš  JEDNAKO KAO KUHANI OBROK
9. 12.
UTO
buhtla s čokoladommahune varivo s puretinom  
10. 12.
SRI
hot-dog i bananapečena piletina i mlinci, salata  
11. 12.
ČET
školski sendvič i sok  grah sa suhim mesom, kupus salata
12. 12.
PET
forneti i jabukatijesto s krumpirom, cikla salata
A TJEDAN: KUHANI OBROK 5. I 6. RAZRED
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
15. 12. PONklipić sa sirom i čajrižotot s junetinom, salata  JEDNAKO KAO KUHANI OBROK
16. 12. UTOpita s krumpirom i jogurtkupus varivo s puretinom  
17. 12.
SRI
hrenovka u tijestu i mlijekobolognese tjestenina  
18. 12.
ČET
đački sendvič i sokdinstani kiseli kupus s kobasicom i pire krumpir
19. 12.
PET
kroasan čoko-lješnjak  i bananaknedle sa šljivama  
A TJEDAN: KUHANI OBROK 7. I 8. RAZRED
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
22. 12. PONforneti pizza i sokgrašak varivo sa svinjetinom  JEDNAKO KAO KUHANI OBROK
23. 12. UTOkrofna i mlijekograh sa suhim mesom, kupus salata
Skip to content