STUDENI 2025. godine
Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.
| B TJEDAN: KUHANI OBROK 1. I 2. RAZRED | |||
| DATUM | KUHANI OBROK | UŽINA | PRODUŽENI BORAVAK |
| 1. 12. PON | knedle s nugatom | meksička pita i jogurt | varivo od svinjetine, slanutka i mrkve |
| 2. 12. UTO | kajgana, hrenovka i svježi sir | kruh s linoladom i mlijeko | grašak s puretinom |
| 3. 12. SRI | griz na mlijeku | đački sendvič i sok | špinat varivo i pečena piletina |
| 4. 12. ČET | tijesto sa sirom | hot-dog i jabuka | ćufte i pire krumpir |
| 5. 12. PET | čokolino | kroasan i popy shake | riža i riblji štapići, krastavac salata |
| A TJEDAN: KUHANI OBROK 3. I 4. RAZRED | |||
| DATUM | UŽINA | KUHANI OBROK | PRODUŽENI BORAVAK |
| 8. 12. PON | burek s piletinom i kefir | paprikaš | JEDNAKO KAO KUHANI OBROK |
| 9. 12. UTO | buhtla s čokoladom | mahune varivo s puretinom | |
| 10. 12. SRI | hot-dog i banana | pečena piletina i mlinci, salata | |
| 11. 12. ČET | školski sendvič i sok | grah sa suhim mesom, kupus salata | |
| 12. 12. PET | forneti i jabuka | tijesto s krumpirom, cikla salata | |
| A TJEDAN: KUHANI OBROK 5. I 6. RAZRED | |||
| DATUM | UŽINA | KUHANI OBROK | PRODUŽENI BORAVAK |
| 15. 12. PON | klipić sa sirom i čaj | rižotot s junetinom, salata | JEDNAKO KAO KUHANI OBROK |
| 16. 12. UTO | pita s krumpirom i jogurt | kupus varivo s puretinom | |
| 17. 12. SRI | hrenovka u tijestu i mlijeko | bolognese tjestenina | |
| 18. 12. ČET | đački sendvič i sok | dinstani kiseli kupus s kobasicom i pire krumpir | |
| 19. 12. PET | kroasan čoko-lješnjak i banana | knedle sa šljivama | |
| A TJEDAN: KUHANI OBROK 7. I 8. RAZRED | |||
| DATUM | UŽINA | KUHANI OBROK | PRODUŽENI BORAVAK |
| 22. 12. PON | forneti pizza i sok | grašak varivo sa svinjetinom | JEDNAKO KAO KUHANI OBROK |
| 23. 12. UTO | krofna i mlijeko | grah sa suhim mesom, kupus salata | |




