Školska kuhinja

RUJAN 2025. godine

Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.

                                                                        B TJEDAN: KUHANI OBROK 1. I 2. RAZRED
DATUMKUHANI OBROKUŽINAPRODUŽENI BORAVAK
8. 9 . PONvarivo od puretine, slanutka i mrkve, kruh sa sjemenkama forneti 
9. 9. UTOgrizbuhtla i mlijekograšak varivo sa svinjetinom i noklicama, kukuruzni kruh
10. 9. SRIhrenovka i kuhano jaje burek s piletinom i jogurtćufte i pire krumpir, kruh agramer
11. 9. ČET čokolinoškolski sendvič i sok špinat varivo i pileći kroketi, kukuruzni kruh
12. 9. PETkajgana i svježi sir, kukuruzni kruh pecivo i griz desert juha od rajčice i tijesto s tikvicama
A TJEDAN: KUHANI OBROK 3. I 4. RAZRED                                                                                                                                                                             
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
15. 9. PONpizza i nektar marelicamahune varivo s junetinom, kruh sa sjemenkamaJEDNAKO KAO KUHANI OBROK
16. 9. UTOburek sa sirom i grčki jogurtgrah sa suhim mesom i kupus salata, kruh agramer
17. 9. SRIlinolada na kukuruznoj zemički i mlijekotjestenina bolognese
18. 9. ČEThot-dogrižoto s puretinom, krastavac salata, kruh zrnopan
19. 9. PETpecivo sa sirom i šljivaSotirano povrće i riblji štapići, kukuruzni kruh
A TJEDAN: KUHANI OBROK 5. I 6. RAZRED  
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
22. 9. PONkroasan sa šunkom i jabukapovrtno varivo s puretinom, kukuruzni kruhJEDNAKO KAO KUHANI OBROK
23. 9. UTOpita s krumpirom i kefirkupus varivo s junetinom, kruh agramer
24. 9. SRIđački sendvič i ledeni čajpečeni pileći zabatak s mlincima, kupus slata i kruh zrnopan
25. 9. ČEThot-dog i mlijekomesne okruglice u umaku od rajčice i pire krumpir, kukuruzni kruh
26. 9. PETkifla i bananarizi-bizi i panirani štapići oslića
A TJEDAN: KUHANI OBROK 7. I 8. RAZRED                                                                                                                                                              
DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK
29. 9. PONhrenovka u tijestu i jabukađuveč riža s junetinom, kruh agramerJEDNAKO KAO KUHANI OBROK
30. 9. UTOpašteta namaz na kukukurznom kruhu i mlijekograšak varivo s kobasicom
Skip to content