STUDENI 2024. godine
Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.
DATUM | UŽINA | KUHANI OBROK | ||
B TJEDAN – 1. i 2. RAZREDI | ||||
PONEDJELJAK 4.11. | FORNET PIZZA I LEDENI ČAJ | TJESTENINA NA MILANSKI | ||
UTORAK 5.11. | KROASAN SA ŠUNKOM I MLIJEKO | ČOKOLINO | ||
SRIJEDA 6.11. | HOT-DOG | KAJGANA SA SVJEŽIM SIROM, ŠUNKOM I JABUKA | ||
ČETVRTAK 7.11. | GRIZ NA MLIJEKU | GRIZ NA MLIJEKU | ||
PETAK 8.11. | BUREK SA SIROM I GRČKI JOGURT | PALENTA S MLIJEKOM/JOGURTOM | ||
A TJEDAN – 3. i 4. RAZREDI | ||||
PONEDJELJAK 11.11. | PIZZA | SAMOBORSKI KOTLET, PIRE KRUMPIR, SALATA, KUKURUZNI KRUH | ||
UTORAK 12.11. | LINOLADA NA KRUHU, MLIJEKO | KUPUS NA RAJČICI S PILETINOM, RAŽENI KRUH | ||
SRIJEDA 13.11. | GRIZ NA MLIJEKU I JABUKA | TJESTENINA S BOLOGNESE UMAKOM | ||
ČETVRTAK 14.11. | KRUH S PAŠTETOM I LEDENI ČAJ | GRAH S HRENOVKOM I KOBASICOM, KUPUS SALATA, KRUH SA SJEMENKAMA | ||
PETAK 15.11. | SLANAC I PUDING S ČOKOLADOM | TIJESTO SA SIROM | ||
A TJEDAN – 5 i 6. RAZREDI | ||||
UTORAK 19.11. | PITA S KRUMPIROM, JOGURT | ŠPINAT I PEČENO JAJE, RAŽENI KRUH | ||
SRIJEDA 20.11. | MUESLI VOĆNE ŽITARICE I MLIJEKO, JABUKA | PAŠTAŠUTA | ||
ČETVRTAK 21.11. | SENDVIČ S MASLACEM, ŠUNKOM I SIROM, LEDENI ČAJ BRESKVA | PILEĆI PAPRIKAŠ SA SLANUTKOM I NOKLICAMA, SALATA, KRUH SA SJEMENKAMA | ||
PETAK 22.11. | BUHTLA S ČOKOLADOM I MLIJEKO | NJOKI S 3 VRSTE SIRA | ||
A TJEDAN – 7. i 8. RAZREDI | ||||
PONEDJELJAK 25.11. | BUREK S MESOM, JOGURT | VARIVO OD GRAŠKA SA SVINJETINOM, KUKURUZNI KRUH | ||
UTORAK 26.11. | GRIZ NA MLIJEKU | GRAH S KOBASICOM, SALATA, RAŽENI KRUH | ||
SRIJEDA 27.11. | HOT-DOG, JABUKA | JUNEĆI RAGU S TIJESTOM, SALATA, KUKURUZNI KRUH | ||
ČETVRTAK 28.11. | LINOLADA NA KRUHU, MLIJEKO, JABUKA | KUPUS NA RAJLICI S PURETINOM, KRUH SA SJEMENKAMA | ||
PETAK 29.11. | MLIJEČNA KIFLA I VOĆNI JOGURT | FISHBURGER, ĐUVEČ RIŽA, KUKURUZNI KRUH |