Školska kuhinja

VELJAČA 2025. godine

Učenicima je omogućeno svakodnevno konzumiranje meda.

DATUMUŽINAKUHANI OBROKPRODUŽENI BORAVAK   
A TJEDAN – 7. i 8. RAZRED
PONEDJELJAK
3. 2.
PIZZA I ČAJDINSTANI KISELI KUPUS, PIRE KRUMPIR, KOBASICA, KUKURUZNI KRUH  JEDNAKO KAO I KUHANI OBROK 
UTORAK 
4. 2.
GRIZTJESTENINA SA SLANINOM I JAJIMA, SALATA 
SRIJEDA 
5. 2.
SENDVIČ (MASLAC, ŠUNKA, SIR) I LEDENI ČAJGRAH S KOBASICOM, KUPUS SALATA, KRUH SA SJEMENKAMA 
ČETVRTAK 
6. 2.
HOT-DOG I MLIJEKOPEČENI ZABATAK I ŠPINAT, GRAHAM KRUH 
PETAK 
7. 2.
KROASAN I BANANAFISHBURGER, KRUMPIR SALATA, KUKURUZNI KRUH 
B TJEDAN – 1. i 2. RAZRED
PONEDJELJAK 10. 2. .BUREK S MESOM I JOGURTGRIZ NA MLIJEKUSAMOBORSKI KOTLET, PIRJANA RIŽA, SALATA, KUKURUZNI KRUH   
UTORAK
11. 2.
SENDVIČ (ABC SIR , ŠUNKA)  ŠTRUKLEPUREĆI PAPRIKAŠ SA SLANUTKOM I NOKLICAMA, KUKURUZNI KRUH 
SRIJEDA
12. 2.
KRUH S PAŠTETOM I LEDENI ČAJČOKOLINOĆUFTE, PIRE KRUMPIR, GRAHAM KRUH 
ČETVRTAK
13. 2.
KRUH S LINOLADOM I MLIJEKOKAJGANA SA ŠUNKOM I SVJEŽIM SIROMPANIRANI PILEĆI ODREZAK, VARIVO OD GRAŠKA, KUKURUZNI KRUH 
PETAK
14. 2.
SLANAC I JOGURT VOĆNI DRINKPALAČINKERIBLJI ŠTAPIĆI OSLIĆA, RESTANI KRUMPIR, CIKLA SALATA, KRUH AGRAMER 
A TJEDAN – 3. i 4. RAZRED
PONEDJELJAK 17. 2.PIZZA I ČAJVARIVO OD MAHUNA SA SVINJETINOM, KUKURUZNI KRUH  JEDNAKO KAO I KUHANI OBROK 
UTORAK
18. 2.
SENDVIČ (MASLAC, ŠUNKA, SIR)VARIVO OD GRAHA S KOBASICOM, KUPUS SALATA, KRUH SA SJEMENKAMA 
SRIJEDA
19. 2.
KRUH S PAŠTETOM I SOK OD NARANČETJESTENINA BOLOGNESE 
ČETVRTAK
20. 2.
ŽEMLJA S LINOLADOM I MLIJEKOPILETINA, MLINCI, SALATA, KRUH AGRAMER 
PETAK
21. 2.
BUREK SA SIROM I JOGURTTIJESTO S KRUMPIROM, CIKLA SALATA  
Skip to content